Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

                                            TATUOINNIN HOITO-OHJE

 

 

 

 

 

Tatuointi suojataan liikkeessä kelmulla. Poista kelmu n. 2-4 tuntia tatuoinnin teon jälkeen.

 

Pese tatuointi huolellisesti, mutta vältä liiallista hieromista. Taputtele tatuointi kuivaksi puhtaalla pyyhkeellä, rasvaa sen jälkeen Bepanthen- tai minulta ostamallasi voiteella.

 

Pese tatuointi 2-3 kertaa päivässä ja rasvaa n.3-4 tunnin välein ja suojaa kelmulla ensimmäiset 3 yötä. Anna tatuoinnin myös olla ilman kelmua aina kun mahdollista, eli silloin kun vaatteet ei hinkkaa tai tatuointiin ei voi päästä mistään pölyä tai likaa. Muista rasvata tatuointi aina PUHTAILLA käsillä. Tatuointia ei voi rasvata liikaa!

Vältä kireiden vaatteiden käyttöä tatuoidussa kohdassa.

 

Vaikka tatuointi kutiaisi, ÄLÄ RAAVI! Kutinaan auttaa tatuoinnin läpsyttely, mutta muista tehdä sekin puhtain käsin.

 

Tatuoinnista irtoaa paranemisen aikana mustaa tai värillistä rupea. Älä raavi, vaan anna sen irrota itsestään pesun ja rasvauksen yhteydessä. Joskus tatuoinnista saattaa parantuessa väriä lähteä joistain kohdista, ja jos niin käy, varaillaan aikaa ja väritän kohdat veloituksetta.

 

Älä ui, äläkä sauno, ennen kuin tatuointi on täysin parantunut ja runsasta hikoilua olisi hyvä välttää ensimmäisien päivien ajan.

 

Älä altista tatuointia auringolle tai solariumille ensimmäiseen 3 viikkoon, mutta jos kuitenkin joudut olemaan auringossa, käytä korkea suojakertoimista aurinkovoidetta tatuoinnissa. Aurinkovoidetta olisi hyvä käyttää ensimmäiset kuukaudet tatuoidussa kohdassa jos altistut auringolle.

 

Tatuointi paranee noin 1-3 viikossa, mutta paranemisen jälkeenkin olisi hyvä rasvata tatuointia kerran-pari päivässä pari viikkoa.

 

Ensimmäisten päivien aikana tatuoinnissa saattaa esiintyä punotusta, polttelua tai kirvelyä, joka on normaalia. Jos kuitenkin tatuointi kipeytyy tai jokin mietityttää, älä epäröi ottaa yhteyttä Minuun!

 

Liikkeessämme alkaa remontti 10.9.2018 ja tulee kestämään arviolta noin 4viikkoa. Tämä tietysti tuo omat haasteensa, mutta hommia jatketaan kuitenkin niissä rajoissa kun on mahdollista. Liike pidetään tuon remontin ajan auki vain sopimuksen mukaan, mutta meidät saa kiinni Facebookin, s-postin ja puhelimen kautta ja toki voi tulla käymäänkin mikäli ollaan paikalla.